STIHL breidt sponsoring UCI veldrijden uit

STIHL is al enkele jaren actief in het veldrijden met de sponsoring van losse wedstrijden. Vanaf seizoen 2021-2022 wordt het engagement fors uitgebreid met een structurele sponsoring als Official Cleaning Partner van de UCI World Cup Cyclo-Cross, ofwel de Wereldbeker veldrijden.

Als Official Cleaning Partner zal STIHL deze winter op maar liefst 16 wedstrijden in beeld komen en dit op de meest kwalitatieve wedstrijden én vooral op zondagen. Vanaf zondag 24 oktober (Wereldbekercross in Zonhoven) zal STIHL instaan voor de service in de materiaalpost met een gloednieuwe STIHL trailer, uitgerust met 10 STIHL hogedrukreinigers RE 170. Een enorme kwaliteitsinjectie in het veldrijden die thuishoort in een prestigieus klassement als de Wereldbeker.

Mooie kans voor STIHL
De voorbije seizoenen ondersteunde STIHL reeds meerdere wedstrijden in het veldrijden. Het veldrijden biedt een mooie opportuniteit om de merknaam STIHL als tuinmachinespecialist in de kijker te zetten. Er stonden reeds meerdere machines uit het assortiment van STIHL garant voor een vlotte parcoursopbouw: van bladblazers over kettingzagen tot grondboren. Naast reclame langs het parcours verzorgt of bemant STIHL dus voortaan ook de reinigingspost tijdens meerdere wedstrijden. Hierbij zullen de hogedrukreinigers van STIHL worden ingezet voor het reinigen van de fietsen tijdens de wedstrijden.

Deel dit bericht