Vervroegde Septemberbeurs GRS wegens corona

Op 1 en 2 september werd de Septemberbeurs van GRS georganiseerd in het Plantarium Gebouw in Hazerswoude. Een paar weken eerder dan normaal, wat te maken heeft met de grote gevolgen die de coronacrisis heeft voor de toeleveringen van veel assortimenten. Door de beurs eerder te organiseren kunnen ook bestellingen eerder geplaatst worden.

Om aan de coronaregels te voldoen werd de beurs groter opgezet dan normaal, waardoor meer ruimte tussen de stands en bredere gangpaden konden worden gecreëerd. Daarnaast werd er gewerkt met tijdssloten zodat er gescheiden bezoekersstromen konden worden gehanteerd.

De GRS-huisbeurzen zijn voor de leden van GRS Retail en GroenRijk, naast een belangrijk inkoop- en contactmoment, een zeer waardevolle inspiratiebron. Daarom konden de standhouders meedingen naar de award voor de ‘Meest inspirerende stand’ en werden hiermee uitgedaagd om zich op een inspiratievolle wijze te onderscheiden van de overige stands.

Garden Connect mocht de award in ontvangst nemen. Ondanks het feit dat zij geen tastbaar product verkopen, zijn zij erin geslaagd om zich op een leuke, originele manier te presenteren en daarmee indruk te maken op de bezoekers.

De volgende GRS huisbeurs wordt georganiseerd op 17 en 18 november. Deze beurs is vooral gericht op het tuinwinkelassortiment voor het voorjaar van 2022.

Deel dit bericht