Upperbloom maakt groen voor iedereen mogelijk

Of je nou een balkon, (dak)terras of (stads)tuin hebt, iedereen met een buitenruimte weet dat het veel werk is om deze te onderhouden. Upperbloom maakt het allemaal stukken makkelijker. Hun nieuwe assortiment wordt overal thuisbezorgd en is het perfecte cadeau, voor jezelf en voor een ander. 

Switch it up
Om de opkomst van de eco-friendly deelmaatschappij te versnellen, richt Upperbloom zich op bruikleen. De geleverde plantensets passen precies bij het zorgvuldig samengestelde assortiment aan plantenbakken: je koopt dus nooit teveel. Wil je de boel opfrissen en nieuwe planten? Geen probleem! Via wisselservice RE-PLANT bestel je gemakkelijk een nieuwe plantenset. De oude exemplaren worden voor 100% hergebruikt, in compostering en bij organisaties in het publieke domein. A change of scenery dus, zónder je planten weg te hoeven gooien. 

Nieuwe producten
Fans van een groene, sustainable buitenruimte krijgen bij Upperbloom dus exact wat ze nodig hebben. Hoeveel ruimte je ook hebt en of je tuin nou veel zon krijgt of juist in de schaduw ligt; er is altijd een set die past. De bakken hebben verschillende kleuren en designs, ook zijn ze verkrijgbaar in hangende en staande varianten. 

Extra bijzonder is het innovatieve Smartbloom, met een ruim ingebouwd waterreservoir. Bekroond met de Red Dot design award krijg je deze gratis in bruikleen wanneer je een bijpassende plantenset koopt. Ook nieuw is de Bigbloom, een van RVS gemaakte bak, verkrijgbaar in drie formaten. Hij wordt voor je gevuld met sfeervolle vaste planten; van buxus en bamboe tot palm.

Alle producten worden nu overal in Nederland en Vlaanderen thuisbezorgd. Woon je in de Randstad, dan komt er indien gewenst zelfs iemand mee om de producten te installeren en je te voorzien van advies voor plantverzorging.

Voorjaarscadeau
Met het seizoen van Moederdag en Pasen aanstaande, maar ook voor verjaardagen of gewoon lekker voor jezelf: een plantenset van Upperbloom is het ideale cadeau. Ze kunnen gevuld worden met vaste planten, maar ook met kruiden, of exemplaren die ideaal zijn om bijen en vlinders naar je (gevel)tuin te trekken. Niet alleen gaan deze stukken langer mee dan de gebruikelijke bos bloemen, ze zijn ook nog eens zo gemakkelijk in het gebruik dat zelfs iemand met twee (groene) linkerhanden ze makkelijk en zonder gedoe kan verzorgen.  

Verandert het seizoen, dan veranderen de plantensets mee. Dit voorjaar kun je bijvoorbeeld genieten van allerlei kleuren tulpen, anemonen en blauwe druif. Ook is er een speciale set in geeltinten en een bak met een roze/paars thema. 

Over Upperbloom
Upperbloom maakt het voor iedereen in de stad mogelijk om te genieten van een tuin; van de begane grond tot een dakterras of vijfhoog achter. De startup werd in 2020 opgericht door Sam van der Zanden en Tom van Ruitenbeek en de twee scoorden in 2021 een kapitaalinjectie. Upperbloom werkt samen met floral designers, plantenexperts en kwekers om ieder seizoen nieuwe plantensets te kunnen ontwikkelen. Zie: upperbloom.nl   

Deel dit bericht