Trendz Voorjaar gaat definitief door op 6, 7 en 8 februari 2022 in Evenementenhal Gorinchem

De inkoopbeurs Trendz Voorjaar die gepland staat op 6, 7 en 8 februari 2022 in Evenementenhal Gorinchem gaat definitief door. De overheid heeft gisteren (25 januari) bekend gemaakt dat beurzen zoals Trendz Voorjaar weer door mogen gaan. “Wij hebben er samen met onze exposanten ontzettend veel zin in om alle retailers weer te mogen verwelkomen op de eerste inkoopbeurs van 2022 in Nederland voor de home decoration & lifestyle. Zo’n 130 exposanten staan klaar met hun nieuwste producten en collecties”, zegt Mascha de Bruin namens Trendz.

Naast een beursvloer met exposanten zijn er ook veelzijdige inspiratiesessies bij te wonen, zoals op alle dagen inpakworkshops door Inpakspot. Verder worden op de maandag de woontrends 2022 gepresenteerd door Anna Hutten van INretail en dinsdag is er een creatieve workshop over winkelstyling en klantbeleving. Daarnaast is er het Bloem&Bladplein met aandacht voor commerciële arrangementen, eyecatchers voor de klanten en inspirerende ideeën voor bloemisten. Het totale programma staat op de website: www.trendzvakbeurzen.nl/programma.

De openingstijden van Trendz Voorjaar waren enige tijd aangepast vanwege een mogelijke verlenging van de avondlockdown, maar nu dit niet meer het geval is, gelden de vertrouwde openingstijden weer. Dat betekent dat Trendz Voorjaar te bezoeken is op zondag 6 februari van 10.00 tot 17.00 uur, maandag 7 februari van 10.00 tot 21.00 uur en dinsdag 8 februari van 10.00 tot 17.00 uur. Belangstellenden kunnen hier hun gratis ticket registeren. Toegang tot Trendz Voorjaar is alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs. Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Deel dit bericht