Smiemans bouwt nieuw tuincentrum voor Noorse keten Hageland

Voor Hageland, een bekende Noorse keten die uit meer dan 100 tuincentra bestaat, realiseert Smiemans Projecten een nieuw tuincentrum in Tau. Dit moderne veelzijdige gebouw krijgt een interne verkoopoppervlakte van ca. 1.100 m2 met extra verkoopruimte voor buitenplanten.

De brede overspanningsconstructie en het platte utiliteitsgebouw zijn aangepast aan de Noorse omstandigheden met een goede isolatie en maximale transparantie. Beide delen zijn optimaal gecombineerd in dit unieke ontwerp. In het gebouw met het platte dak komen een magazijn en kantoor. In de glasconstructie krijgt de klant via een geperfectioneerde routing de optimale groenbeleving door het tuincentrum. Om de entree verder te accentueren, wordt rondom de glazen voordeur een houten portaalframe gemaakt.

In het najaar van 2021 start Smiemans Projecten met de bouw en naar verwachting opent het tuincentrum in het voorjaar van 2022 de deuren voor klanten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anett Kertesz – anett@smiemansprojecten.com  of Natascha Smiemans – natascha@smiemansprojecten.com

Deel dit bericht