Prins Foundation schenkt honderden kerstpakketten

De Prins Foundation geeft deze maand honderden kerstpakketten weg aan honden- en katteneigenaren die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De cadeauboxen bevatten veel lekkers, opkikkers en blijmakers voor zowel mens als dier.

De pakketten worden gevuld en ingepakt met hulp van alle medewerkers van Prins Petfoods, het Veenendaalse familiebedrijf dat de Prins Foundation in het leven heeft geroepen om verbinding tussen mens en dier te creëren en het dierenwelzijn op alle mogelijke manieren te verbeteren. 

Voedselbanken
Tweehonderd kerstpakketten worden gedoneerd aan de voedselbanken. Nog eens vijfhonderd pakketten zijn beschikbaar voor mensen die graag zo’n cadeaubox willen schenken aan iemand anders die dat volgens hen goed kan gebruiken en echt verdient.

Hart onder de riem
In alle boxen gaat een persoonlijk kaartje voor de ontvanger. “Dat vinden we een sympathieke manier om mensen met huisdieren die een slecht jaar achter de rug hebben een hart onder de riem te steken”, zegt Iris Diepeveen van de Prins Foundation. “We zijn enorm blij dat we zo veel cadeaus kunnen uitdelen en hopen dat we heel veel mensen blij kunnen maken.”

Voeding en cadeautjes
De pakketten zijn tot en met 12 december aan te vragen via www.prinspetfoods.nl/kerstpakket. De goed gevulde cadeaubox met daarin onder meer een voeding en lekkers voor het dier en cadeautjes voor de baasjes, wordt dan voor kerst bezorgd. De schenker betaalt alleen een kleine bijdrage in de verzendkosten.

Meer weten over het bedrijf

Deel dit bericht