Geef je tuin vleugeltjes met Capi

Een bijenhotel, vogelhuisje en vlinderhotel: met de nieuwe Biodiversity Hive-serie van Capi krijgt je tuin vleugeltjes. Letterlijk en figuurlijk. De collectie is modulair opgebouwd, de zeskanten huisjes klik je eenvoudig aan elkaar. Zo bouw je naar eigen inzicht een mooie wand in bijenkorfvorm. Er is ook een pindakaashuisje, plantenbakje en waterbakje om het bouwwerk compleet te maken.

Biodiversiteit speelt een grote rol in ons leven, een groene levensstijl wordt steeds belangrijker. Met de inrichting van je tuin kan je een goede bijdrage leveren. De Hive-serie zorgt ervoor dat vogels en insecten volop ruimte krijgen. Zo geniet je het hele jaar door van veel nuttige diertjes die je tuin bevolken. Ga voor meer informatie naar: www.capi-europe.com.

Spelregels van de natuur
Let op: vogels en insecten mixen niet goed met elkaar. Je kunt het beste een vogelwand en een aparte insectenwand maken. Ook vogelhuisjes met een verschillende ingang moeten twee meter van elkaar worden opgehangen. De natuur heeft zo haar eigen spelregels en dat is vanzelfsprekend heel mooi.

Informatie
De Biodiversity Hive-lijn bestaat uit een vlinderhotel, een bijenhotel, twee vogelhuisjes, een plantenbakje, een pindakaashuisje en een waterbakje. De collectie is verkrijgbaar bij tuincentra, bloemisten en webshops. Consumentenadviesprijs vanaf € 14,95 per onderdeel. Ga voor verkooppunten naar www.capi-europe.com

Deel dit bericht