Emerald Eternal Green: 4 trendthema’s voor 2022

Het is nog zomer, maar Emerald Eternal Green lanceert nu al haar nieuwe lente-zomercollectie kunstbloemen en- planten voor 2022. De stylisten van Emerald ontwikkelden vier nieuwe trendthema’s: Happiness, Horizon, Hayloft en Hideaway. Elk met een unieke sfeer en met bijzondere bloemen en planten die een interieur helemaal compleet maken.

Trendthema 1: Happiness – warm en tropisch
Sprankelende, warme kleuren, een zomers gevoel en een vleugje fruit: dat is het trendthema Happiness. Dit thema biedt volop mogelijkheden om creatief te zijn, opvallende kleuren te combineren en rijke, natuurgetrouwe bloemen de ruimte te geven. Door te experimenteren met fruittakken in felle kleuren krijgt een interieur een frisse, vrolijke touch. Bij dit trendthema horen bloemen als knalgele wisteria, gecombineerd met tropisch groen en bloeiende klimplanten.

Trendthema 2: Horizon – zacht en contrastrijk
Lekker uitwaaien in de duinen. Je voeten in het warme zand en een zacht windje door je haar. Slapen in een houten huisje aan het strand. Dat gevoel roept het trendthema Horizon op. Hier horen verfijnde bloemen in zachtblauw en lila bij, samen met wuivend pampasgras in aardetinten. Als creatieve twist is een combinatie met cactussen en palmbladeren heel geslaagd. Die zorgen voor een verrassend contrast binnen de zachte sfeer.

Trendthema 3: Hayloft – gezellig en landelijk
Landelijk, warm en gezellig: deze woorden beschrijven het thema Hayloft het beste. In deze sfeer passen bloemen in heldere pasteltinten, gecombineerd met donker hout en frisse groene bladtakken. Stel een boeket veldbloemen samen in zachte tinten, met voorjaarsbloeiers als anemonen. Maak ruimte voor grote, groene planten in gouden of aardekleurige potten. Samen zorgen deze kunstplanten en -bloemen voor de rustieke sfeer van het Engelse platteland.

Trendthema 4: Hideway – licht en weelderig
Trendthema Hideway is ideaal om een plek te creëren waar je kunt leven in het moment, maar waar je ook weg kunt dromen en rust kunt vinden. Bij dit thema horen sfeervolle, zachte droogbloemen in lichte kleuren. Mooi in combinatie met grote, zachtroze pioenrozen en hardroze wilde rozen. Kies voor natuurgetrouwe olijftakken, vergrijsd eucalyptus, weelderige hangmanden en springerige grassen. Dé manier om van elk interieur een hideaway te maken.

Showroom Emerald geopend
Nieuwsgierig? In de geheel vernieuwde showroom van Emerald Eternal Green in Eindhoven kunnen klanten (business-to-business) de vier trendthema’s en bijbehorende producten uitgebreid bekijken. Consumenten die inspiratie willen opdoen, zijn van harte welkom op de website van Emerald, op Instagram of YouTube. Op de website zijn ook verkoopadressen te vinden, zowel winkels als webshops.

Over Emerald Eternal Green
Het Eindhovense bedrijf Emerald Eternal Green BV importeert en exporteert natuurgetrouwe kunstbloemen, -planten, -bomen en seizoensartikelen van hoge kwaliteit. Alle artikelen worden volgens eigen selectie ingekocht in het Verre Oosten. Klanten zijn grootwinkelbedrijven, (bloemisten)groothandels, inkoopcombinaties, tuincentra en interieurbeplanters. Dankzij de klantgerichte aanpak is Emerald Eternal Green uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de Europese markt.

Deel dit bericht