Decorum breidt uit met bloemenleden

Binnenkort treden twee nieuwe leden toe aan telersvereniging Decorum. Beiden zijn specialist in het broeien van producten van bol tot bloem. Middenweg heeft meerdere soorten irissen en Van Noort kweekt al jarenlang de voorjaarsbloem hyacint. De teller voor het aantal bloemenleden voor Decorum staat met de komst van deze twee specialisten op 22 te staan.

Middenweg Flowers

Murat en Can Kaya zijn de trotse eigenaren van Middenweg Flowers in Poeldijk. Sinds 2005 kweken zij jaarrond irissen. De teelt van de irissen is in tweeën gesplitst, namelijk in een binnen- en een buitenseizoen. Van september tot halverwege juni wordt er in de kas geweekt en wanneer de zomermaanden aanbreken, kweken Murat en Can hun irissen op een buitenveld. In de wintermaanden zijn er ‘slechts’ twee soorten verkrijgbaar en in het begin van de zomer wordt het aantal uitgebreid naar 10 soorten. Onlangs zijn er 5 soorten exclusieve geverfde soorten irissen toegevoegd aan het assortiment van Middenweg Flowers.
Bloemen van kwaliteit leveren staat hoog in het vaandel bij de heren Kaya omdat zij er alles aan doen om de beste irissen op de markt te brengen. “Onze keuze voor Decorum is eenvoudig uit te leggen: wij geloven erin dat je samen sterker staat, zeker in een veranderende markt” aldus Can Kaya.

Van Noort Hyacinten
Frank, Ruud en Fieke van Noort zijn specialisten in het broeien van hyacinten sinds 1972. Vanaf die tijd heette het bedrijf C.A. van Noort en Zn. Onder leiding van Opa Cor en vader Wil van Noort. Sinds 2010 ligt de focus volledig op het broeien van hyacinten en is de bedrijfsnaam veranderd naar ‘Van Noort Hyacinten’
De familie van Noort teelt -als één van de weinige hyacintenbroeiers- de bloembollen op water, hierdoor kunnen zij schoon en efficiënt werken. De bloemen die zij produceren zijn van zware kwaliteit, zijn rond de 30 centimeter en staan voor gegarandeerde kwaliteit, dat je van Decorum producten mag verwachten. Het assortiment hyacinten bestaat uit wel 15 soorten, hiervan zijn er meerdere exclusief verkrijgbaar bij van Noort. Een ruime en aantrekkelijke keuze dus!

Decorum
Ruud van Noort: “Ons assortiment is een hele mooie aanvulling op het reeds bestaande hyacintenaanbod van Decorum lid Straathof Flowers. Wij denken dat dat elkaar alleen maar zal versterken. Met de komst van een persoonlijk verkoopster die voor zowel Straathof Flowers als ons (en 5 andere leden) aan de slag gaat, zien wij enorm veel kansen. Bij ons staat Decorum bekend als kwaliteitsmerk, hier ligt ook onze focus. Daarom zijn we trots te kunnen vermelden dat we lid worden.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Tamara van den Berg, Marketing & communicatie
Telefoonnummer: 0174-615399 
E-mail: tamara@decorumcompany.com

Deel dit bericht