DÉ SPECIALIST IN DE HUISVESTING Van kleine huisdieren

Jarathana is in de jaren 70 opgestart als aquariumbouwbedrijf en in 1997 onder leiding van Jan Visser komen te staan. Sindsdien is het uitgegroeid tot een onderneming die hoofdzakelijk het winkelinterieur maakt voor de huisvesting van alle kleine huisdieren, zoals: vissen, reptielen, knaagdieren en vogels. Dierenwinkels en tuincentra, in Nederland en Vlaanderen, kunnen rekenen op expertise en korte lijnen.

Ook voor de meest specifieke vragen is er een passende oplossing. “Veel tuincentra en dierenspeciaalzaken hebben behoefte aan een op maat gemaakt ontwerp voor het verblijf van hun dieren; afgestemd op de beschikbare ruimte.” Op locatie ontstaan de beste ideeën. Hier meet Jan op wat er precies nodig is. Dit wordt vervolgens in de werkplaats geproduceerd en opgebouwd; op locatie geplaatst en aangesloten. Jarathana realiseert zijn projecten met een team van drie experts.

Geen mankementen
Op verzoek komt Jan graag nog een keer terug op locatie om te kijken of alles naar behoren functioneert. Het onderhoud is echter wel besteed aan het tuincentrum of de dierenspeciaalzaak zelf, omdat het voornamelijk te maken heeft met de verzorging van de dieren. Het product wat Jarathana levert is doorgaans niet gevoelig voor mankementen. Mochten deze er onverhoopt toch zijn, dan wordt dat natuurlijk snel opgelost.

Mét de ondernemer
Kwaliteit en service zijn ontzettend belangrijk voor Jarathana. De producten zijn degelijk, functioneel, betrouwbaar en behoeven weinig onderhoud. Daarbij is Jarathana continu bezig met het vernieuwen en verbeteren van bestaande modellen. Deels ingegeven door ontwikkelingen van deze tijd. De consument wil bijvoorbeeld niet dat dieren in kleine hokjes zitten, dus zorgt Jarathana voor een ruime behuizing. Zodoende neemt het een stuk zorg uit handen van – en denkt uiteraard graag mee met – de ondernemer.

Exclusief ontwerp
“Onze klanten zijn natuurlijk zelf ook specialisten met ongelofelijk veel kennis. Wij vinden het belangrijk om daarin mee te gaan.” Door echt de samenwerking aan te gaan, en de praktijkervaring van beide partijen te bundelen, komen er hele mooie projecten en producten tot stand. Zo streeft Jarathana ernaar om voor eenieder een zo exclusief mogelijk ontwerp te bouwen.

www.jarathana.com info@jarathana.com tel. 0341 470017

Deel dit bericht