Weenect: de tracker van ANIDO 2022

Op de 22ste editie van ANIDO zal ook Weenect weer aanwezig zijn. De marktleider op het gebied van trackers voor huisdieren zal huidige en nieuwe klanten met genoegen informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van pet tracking. DeTuinMarkt sprak met Juan-Carlos Otalora, Business Manager bij Weenect Benelux, over wat Weenect voor eigenaren van huisdieren kan betekenen. “Een tracker laat zien waar het dier zich bevindt – een geruststelling voor de eigenaar.”

Tekst: Erik van der Does de Bye

ANIDO wordt dit jaar op 4 en 5 september gehouden in het Belgische Kortrijk Xpo. Deze inspirerende beurs kunnen we met recht dé referentie voor de petcare-markt in de Benelux en Noord-Frankrijk noemen. “We kijken er zeer naar uit om onze klanten weer live te kunnen begroeten”, zegt Juan-Carlos. “En uiteraard verheugen we ons ook op ontmoeting met nieuwe klanten.” Weenect is marktleider in België en groeit snel in Nederland. Zo is er onlangs een contract met Welkoop afgesloten, waardoor in elke vestiging trackers van Weenect te koop zijn.

Trackers van Weenect
Niets is beter voor de gemoedsrust van een dierenliefhebber dan te weten waar de geliefde viervoeter zich bevindt. Met hét project van Weenect wordt dat mogelijk: de tracker. Juan-Carlos: “Aan de hand van de tracker kunt u ervaren dat uw kat niet alleen dat bekende o ommetje in het dorp maakt, maar ook in de weilanden verderop op jacht is.” Vrijwel elk dier kan met een tracker worden uitgerust – de trackers van Weenect zijn de lichtste die er op de markt te vinden zijn.

Het opladen van de batterij duurt twee uur en daarna gaat deze zo’n drie tot vier dagen mee. De ontwikkelingen gaan echter snel. “De nieuwste batterijen gaan een maand mee”, vertelt Juan-Carlos. “Dat is een fl inke verbetering. Zo kunt u ook tijdens uw vakantie uw huisdier volgen. Dat is niet alleen voor u een geruststelling, maar ook voor degene die op uw viervoeter past.”

weenect.com

Deel dit bericht