Siervogelproject / Weltvogelpark (wereldvogelpark) Walsrode

Ons siervogelassortiment schittert in nieuwe pracht. De nieuwe kleuren van de artikelen en verpakkingen zijn gebaseerd op de natuurlijke habitat van de vogels en creëren een comfortabele omgeving voor hen. De lay-out van de verpakking vormt samen met de artikelkleuren een harmonisch beeld aan de winkelmuur. Daarnaast hebben wij ook voor het siervogelassortiment een kentekening ontwikkeld op basis van de vogelsoort, waarmee de consument zich gemakkelijker kan oriënteren .

Meer dan 90 producten zijn in samenwerking met Weltvogelpark Walsrode ontwikkeld of verbeterd. Het grootste vogelpark ter wereld ligt te midden van de Lüneburger Heide en wordt met z’n rond 4.000 vogels van 650 soorten en alle klimaatzones tot de tien dierentuinen met de grootste variëteit aan soorten ter wereld gerekend. Voorts is het een van de belangrijkste instituten op het gebied van het houden en kweken van bedreigde vogelsoorten.

Het wereldvogelpark ondersteunt ons bij de productontwikkeling met zijn expertise, zodat er een aantrekkelijk en diervriendelijk nieuw assortiment ontstaat. Op de voorgrond bij deze samenwerking staan duurzaamheid en een op het diersoort toegesneden constructie van de artikelen, alsmede de veiligheid en de gezondheid van de dieren. Bij de nieuwtjes voor siervogels werd speciaal gelet op het gebruik van natuurlijke materialen als bamboe, rotan, schelpen, katoen en sisal.

Deel dit bericht