Nieuw van Prins: Treats

Introductie nieuwe lijn snacks tijdens Animal Event

Op veler verzoek introduceert Prins Petfoods de Prins Treats, lekkere zachte snackblokjes voor honden in vier smaken en twee mini-versies. De snacklijn is op 5, 6 en 7 mei voor het eerst te zien tijdens Animal Event, het grootste huisdierenfestival van Nederland in Hilvarenbeek.

Prins heeft met deze snacks gekozen voor een product dat bij de bestaande honden- en kattenvoedingen van het Veenendaalse familiebedrijf past: een 100 procent natuurlijk kwaliteitsproduct gemaakt in Nederland, met vlees uit Europa en graanvrij. De snacks zijn mono-proteïne en bevatten dus maar één dierlijke eiwitbron.

Vier soorten, twee versies
Prins Treats zijn er in vier soorten: Chicken (kip), Salmon (zalm), Beef (rund) en Duck (eend). De snackblokjes zijn een beetje sappig en daardoor makkelijk in kleinere stukjes te breken. De Chicken en Salmon zijn ook verkrijgbaar in een mini-versie, met nog kleinere blokjes voor kleinere honden of om vaker te kunnen belonen.

Geschikt voor alle honden
De nieuwe Prins Treats zijn geschikt voor honden van alle leeftijden en vanaf juni verkrijgbaar in de winkel. Ze zitten in recyclebare zakjes van 120 gram met een kijkvenster, zodat je kunt zien wat je koopt. De verpakkingen zijn makkelijk te openen en hersluitbaar. De advies verkoopprijs is 4,75 euro.

Deel dit bericht