Ludieke veiling van allereerste zak ProCare Herring & Rice

Prins introduceert nieuwe voeding met duurzame vis

VEENENDAAL – Omdat de vraag naar hondenbrokken met vis sterk toeneemt, introduceert Prins Petfoods Prins ProCare Herring & Rice, een 100% natuurlijke geperste brokvoeding voor volwassen honden met uitsluitend haring als dierlijke eiwitbron. Voor kleine honden is er Prins ProCare Mini Herring & Rice, met een aangepaste brokvorm.

Het Veenendaalse familiebedrijf Prins staat voor dierenwelzijn en kwaliteit en maakt bij het ontwikkelen van nieuwe producten graag verantwoorde keuzes. Daarom bevatten de nieuwe Herring & Rice voedingen alleen duurzaam gevangen haring uit de Noordzee met het MSC-keurmerk. Haring is voor gebruik in honden- en kattenvoeding de meest duurzame vissoort.

Hypoallergeen

Door de komst van de smakelijke Herring & Rice voedingen heeft Prins nu ook een hypoallergene hondenvoeding met alleen vis als dierlijke eiwitbron. De geperste brokken bieden extra ondersteuning aan huid en vacht en hebben de lekkere smaak van haring, maar ruiken niet té sterk naar vis. Er is visolie toegevoegd als extra bron van omega 3-vetzuren, die ontstekingsremmend werken en belangrijk zijn voor de ontwikkeling van de hersenen.

Veenendaalse Nieuwe

Prins heeft de ‘eerste vangst’ aan brokken op ludieke wijze geveild. De video daarvan is te bekijken en te delen vanaf https://vimeo.com/560426819/6da6276872

Deel dit bericht