VBW, Plantion en Groothandelscentrum Plantion gaan samenwerken met Trendz

Uniek en inspirerend bloemistenprogramma op vakbeurs

Op dinsdag 30 augustus is op vakbeurs Trendz (Evenementehal Gorinchem) de samenwerkingsovereenkomst tussen Trendz, Plantion, Groothandelscentrum Plantion en Koninklijke VBW ondertekend. De partijen gaan samenwerken rond de Trendz-vakbeurzen om daar een uniek en inspirerend bloemistenprgramma te bieden.

Trendz
Vakbeurs Trendz is het grootste en meest complete inspiratie – en inkoopmoment voor de retailer op gebied van home decoration & lifestyle. Het is een gevestigd begrip in de retailmarkt. De beurs vindt plaats in het voorjaar en najaar en trekt in drie dagen duizenden bezoekers in de segmenten home decoration, outdoor & flowers, table & kitchenware, home linen, gifts & gadgets, fashion, accessoires, jewelry and beauty, stationery & office en kids. Naast inkoopmogelijkheden biedt Trendz ook kennis- en inspiratiesessies voor bezoekers.

Bloemisten inspireren
Ook voor bloemisten is Trendz een belangrijke vakbeurs. Om het aanbod voor bloemisten te vergroten en nog relevanter te maken, is Trendz een samenwerking aangegaan met VBW, Plantion en het Groothandelscentrum Plantion. Met elkaar – en met andere relevante leveranciers van groen en decoratiematerialen – willen de partijen een uniek bloemistenprogramma op de beurs gaan bieden. Het programma zal bestaan uit een ruim aanbod van standhouders. Daarnaast worden vaktechnische demonstraties verzorgd, is er ruimte om te netwerken en zullen er inspirerende lezingen over het ondernemerschap worden gegeven. Het programma is gericht op het ondersteunen van bloemisten en groenstylisten bij hun dagelijkse bedrijfsvoering.

De samenwerking zal voor het eerst zichtbaar zijn op de voorjaareditie van Trendz, van 8-10 januari in Gorinchem.

Meer weten over het bedrijf

Deel dit bericht