Trendz in voorbereiding op najaarseditie

De inkoopbeurs Trendz is in voorbereiding op de najaarseditie die gepland staat op 28, 29 en 30 augustus 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Eindelijk weer een editie als vanouds zonder restricties. De beursorganisatie ziet het vertrouwen dan ook groeien door de belangstelling voor Trendz. Meerdere exposanten keren terug na een korte afwezigheid en ook veel nieuwkomers gaan zich eind augustus op de beurs presenteren.

“De laatste editie zonder restricties en dergelijken dateert alweer uit januari 2020. Daarna hebben we van alles voorbij zien komen: verplicht afstand houden, wel en geen mondkapjes, aangepaste openingstijden, maar nu kunnen we eindelijk Trendz organiseren zoals vanouds. Daar zijn niet alleen wij, maar ook onze exposanten erg blij mee. De exposantenteller loopt iedere week weer op. Naast een aantal bekende partijen zoals Decostar, HBX Natural Living, Ter Steege, Fidrio en Artige weten ook bijna 25 nieuwe partijen Trendz te vinden”, zegt Mascha de Bruin namens Trendz.

Nieuwe namen op de beursvloer van Trendz zijn onder meer leveranciers op het gebied van plasticvrije producten en veel handgemaakte en duurzame producten. Het voorlopige overzicht met nieuwe exposanten bestaat uit: Blokzeep, bloemengroothandel Bloomer, Earth Elements, Flora Tea, Poefjuh, Trendnonfood, Sillibeads, Melano Jewelry, Het Muizenhuis, Marvin’s Maatwerk, Kay & Zay, TMH Watches & Jewellery, Veldmanbags, Toynamics, And Anne, Healthy Seasocks, Jiva organic, All Seasons Posters en Izy Bottles Correctbook, Jack Mensinga Christmas Collection, OKE Decorations, Sabo Design en History & Heraldry GMBH.

Naast de beurshal op de begane grond wordt ook Next Level weer in gebruik genomen. Voor bezoekers is het vanaf half juni mogelijk om hun gratis ticket te registreren. De organisatie verwacht binnenkort ook de eerste namen van het kennisprogramma aan te kondigen. “Trendz is elke keer weer erg interessant voor de bezoeker, omdat men dan de uitgelezen mogelijkheid krijgt om efficiënt in te kopen bij de vele leveranciers die allemaal onder één dak staan. En vergeet niet de must om producten te zien, ruiken, voelen en zien wat je koopt. Dat is ook de kracht van een beurs zoals Trendz; één plek waar je al je bestaande, maar ook nieuwe leveranciers kan ontmoeten”, aldus De Bruin. Trendz Najaar is te bezoeken op zondag 28 augustus van 10.00 tot 17.00 uur, maandag 29 augustus van 10.00 tot 21.00 uur en dinsdag 30 augustus van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem.

*Foto: Seijbel Photography

Deel dit bericht