Trendz voorjaar 2022

De voorbereidingen voor de inkoopbeurs Trendz Voorjaar op 9, 10 en 11 januari 2022 in Evenementenhal Gorinchem zijn in volle gang. Retailers krijgen op deze drie dagen weer de mogelijkheid om hun voorjaarsassortiment in te kopen op het gebied van home decoration en lifestyle. Het aanbod tijdens de beurs loopt uiteen in deze segmenten: home decoration / outdoor & flowers / gifts & gadgets / table & kitchenware / home linen / fashion, accessoiries, jewelery & beauty / station-ary & office / kids.

Naast een ruim opgezette en goed gevulde beursvloer is er ook weer een kwalitatief programma voor bezoekers. Met op alle dagen verschillende inpakworkshops van Inpakspot, op de maandag een sessie van INretail over dé woontrends 2022 en op de dinsdag een workshop winkelstyling & klantbeleving door C-studio. Het Bloem & Bladplein komt ook weer terug met onder andere de Talent Award op maandag.

Nieuwsgierig? Lees hier meer over Trendz: www.trendzvakbeurzen.nl?utm_source=derden&utm_medium=website-advertorial&utm_campaign=derden-website-advertorial-tuinmarkt

Trendz voorjaar 2022
Categorie:

Lees hier de berichten van Trendz voorjaar 2022 en blijf op de hoogte!

Tekenmoment samenwerking Trendz en VBW 30-8-2022

VBW, Plantion en Groothandelscentrum Plantion gaan samenwerken met Trendz

Deel deze informatie