STIHL

STIHL ontwikkelt, produceert en verkoopt een ruim assortiment machines en accessoires voor de professionele bos- en landbouw, tuin- en landschapsonderhoud, de bouwsector en veeleisende particuliere gebruikers. De producten worden verkocht in ruim 160 landen via 38 eigen distributie- en marketingmaatschappijen, ongeveer 120 invoerders en meer dan 53.000 dealers.

STIHL is al meer dan 90 synoniem voor topkwaliteit en duurzaamheid. Sinds 1971 is STIHL bovendien het best verkochte kettingzaagmerk ter wereld. Iedereen die actief is in de bosbouw, landbouw, landschapsonderhoud of de bouw – of elke hobbytuinier die de hoogste standaard verwacht, kent STIHL en schat haar merkbelofte naar waarde: topkwaliteit, klantgerichtheid en innovatie. De gedachte aan de basis van dit succes is : telkens nieuwe manieren vinden om de mens te helpen bij het werk in de natuur. Of het nu gaat om benzinemotoren, elektrisch of accu-aangedreven gereedschap: gebruiksvriendelijkheid en de passende machine voor elke klus, hoe zwaar ook, staan garant voor plezier in het werk en een onberispelijk resultaat.

De inzet, het enthousiasme, kennis en vaardigheden van de werknemers en dealers zijn de basis van het succes. Opleiding en training krijgen dan ook prioriteit. Al deze elementen zorgen er samen voor dat STIHL wereldwijd de topkwaliteit en service kan leveren die onze klanten verwachten.

STIHL producten worden altijd verdeeld via erkende dealers, die instaan voor kwaliteit, advies en service. U vindt de dichtstbijzijnde dealer op stihl.nl.

STIHL
Veurtstraat 117
2870
Puurs (België)
088 7303900
Socialmedia:
Categorie:

Lees hier de berichten van STIHL en blijf op de hoogte!

STIHL_BGA_300_Produkt+(1)

Even sterk als stil

downloaden

Krachtige pompcapaciteit en hoog debiet

stihl-fairventures_HQ_P_2022-11_0001

CO₂-opslag door agrobosbouw: STIHL breidt partnerschap met Fairventures uit

HSA100-EU-Campaign_HQ_P_2022-02_00072233

Uitstekend snoeivermogen

downloaden (2)

STIHL en Hellmann openen nieuw centraal magazijn in Völklingen

stoel 2

Grotere mobiliteit dankzij krachtig power station

Competitor performs at the STIHL TIMBERSPORTS® Benelux Championship in Biddinghuizen, the Netherlands  on September 17, 2022.

Nederlander Redmer Knol wint het STIHL Timbersports® Benelux kampioenschap 2022

Koen Martens of Belgium competes in the Single Buck discipline at the STIHL TIMBERSPORTS® BeNeLux Championship in Haelen, Netherlands on July 3rd, 2021.

STIHL Timbersports® Benelux kampioenschap 2022 in Biddinghuizen

Deel deze informatie