CADAC – Live the Braai Life

CADAC is een bedrijf met een rijke historie. Opgericht in 1948 in Zuid-Afrika en sinds de jaren 90 actief in ons land. Met meer dan 70 jaar ervaring een echte expert op het gebied van barbecues, of braais zoals ze dat in Zuid-Afrika noemen. De laatste jaren timmert het bedrijf hard aan de weg op het gebied van ‘urban barbecues’. Deze barbecues zijn uitermate geschikt voor mensen die in de stad wonen en die slechts beschikken over een balkon of kleine tuin. De urban barbecues zijn compact en trendy. Je zet ze op binnen een handomdraai, ze kunnen veilig gebruikt worden op een (klein) balkon en toch zijn ze uiterst veelzijdig dankzij het zogenaamde Modular System, wat inhoudt dat je de BBQ ook kunt gebruiken met veel optionele accessoires zoals een paella pan, een bakplaat of een pizzasteen. Dit maakt de CADAC barbecues tot veel meer dan een barbecue; je bereidt er elk denkbaar gerecht op in je eigen achtertuin, op de camping of op je balkon.

CADAC Citi Chef familie
De huidige Citi Chef serie bestaat uit de Citi Chef 50 en de Citi Chef 40. De Citi Chef 50 is de grotere variant met een diameter van 48cm. Hij heeft een stoere look door het metalen onderstel waar o.a. de gasfles in kan worden opgeborgen. De Citi Chef 40 is het kleinere broertje; dit tafelmodel is beschikbaar in 3 trendy kleuren en kan ook eenvoudig mee worden genomen naar het park of op vakantie.
De grillroosters van CADAC barbecues zijn voorzien van de speciale GreenGrill coating; een keramische coating die harder en duurzamer is dan een gewone anti-aanbaklaag. Hij is volledig vervaardigd van organische materialen en bevat daarom geen giftige stoffen.

NIEUW: Citi Chef 40 FS
Om de Citi Chef familie compleet te maken komt er in 2021 een nieuw model Citi Chef in 2
verschillende kleuren (zwart en Flint Grey): de Citi Chef 40 FS. Deze houten pootjes geven deze gasbarbecue een sjieke en unieke uitstraling. De barbecue heeft twee zijtafels die je eenvoudig losmaakt zodat het toestel weer compact opgeborgen kan worden.
Ook de Citi Chef 40 FS wordt standaard geleverd met een BBQ rooster met keramische coating, een pandrager en een deksel met thermometer. Voor de echte kookliefhebbers zijn er veel optionele accessoires beschikbaar.
Schoonmaken van de BBQ blijft altijd het minst leuke deel van een avondje barbecueën. Dankzij de uitneembare vetpan en de keramische coating van het BBQ rooster wordt dit een stuk eenvoudiger gemaakt.

NIEUW: CADAC E-Braai
Ook nieuw in 2021 is de E-Braai; een kwalitatief hoogwaardige, elektrische barbecue. De E-Braai ziet er niet alleen stijlvol uit, ook op technisch vlak is er goed over nagedacht. De 2,3kW warmtespiraal zorgt voor voldoende power en een snelle opwarmtijd. Binnen 4 minuten kun je beginnen met braaien!
Dankzij de unieke ‘Spot-on Grilling Technology’ wordt de temperatuur rechtstreeks van het rooster gemeten (in plaats van onder de deksel) en stel je exact de gewenste temperatuur in op het digitale display.
De temperatuur van de E-Braai is traploos instelbaar van 70 tot 270 graden, dus ook geschikt voor slow cooking. De deksel bevat 4 ventilatiegaten voor een goede luchtcirculatie en gelijkmatige hittespreiding.
Ook over het schoonmaken is nagedacht. De vetpan is uitneembaar en vaatwasserbestendig,
evenals de afneembare glazen ring die de spiralen beschermt tegen kookvet.
Met een diameter van 40cm en de meegeleverde draagtas is het een handzaam apparaat dat je eenvoudig overal mee naar toe neemt.
De GreenGrill coating en het modulair systeem vind je uiteraard ook terug in de E-Braai. ‘E-braaien’ was nog nooit zo eenvoudig en gevarieerd!
Meer info: www.cadacinternational.com of www.e-braai.nl

CADAC – Live the Braai Life
Ratio 26
6921RW
Duiven
026 3197740
Socialmedia:
Categorie:

Lees hier de berichten van CADAC – Live the Braai Life en blijf op de hoogte!

Geen berichten gevonden
Deel deze informatie