Beeztees

Beeztees…. Daar word je blij van!
Wij zijn Beeztees. Een merk dat gespecialiseerd is in alles voor jouw huisdier. We hebben leuke accessoires en snacks voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Van hondenmanden tot knaagdierspeelgoed en van krabpalen tot vogelhuisjes. Wij zijn precies zoals onze naam al doet vermoeden. Een beetje gek, maar wel heel erg leuk! Onze producten maken de dagelijkse momenten met jouw huisdier net weer een stukje leuker. Of je nu een nieuwe pup of kitten krijgt, je trouwe vriend wilt wassen of verrassen, of samen erop uit gaat. Bij ons vind je wel een gezellig, leuk of handig product waarmee je jouw huisdier blij kunt maken!

De Beeztees formule
Bij ons draait het om het leven van jouw huisdier zo leuk, gezond en veilig te maken. Dat is onze missie nu al meer dan 50 jaar. Want net als jij willen wij ook het allerbeste voor ze. En daarom zijn wij met ongeveer 95 enthousiaste mensen dagelijks bezig met het bedenken, ontwerpen, plannen en verkopen. En het is ons gelukt – al meer dan 50 jaar – onze producten te verkopen over de hele wereld. Daar zijn we eigenlijk best trots op! Naast een leuk leven vinden we een gezond en veilig leven natuurlijk ook erg belangrijk. Ons uitgebreide assortiment van producten wordt uitvoerig getest. We ontwerpen en ontwikkelen veel van onze producten zelf, zodat we zeker weten dat ze veilig en betrouwbaar zijn (anders wordt het toch weer minder leuk!) Nog leuker: We vernieuwen ons assortiment jaarlijks met meer dan 1.000 nieuwe artikelen, hele leuke!

Innovatief:
Dagelijks zijn we bezig nieuwe producten te bedenken en te ontwerpen, zodat we altijd kunnen blijven verassen.

Eigenwijs:
Een beetje anders op en onze eigen wijze. Zo passen we perfect bij de miljoenen eigenwijze huisdieren in Nederland.

Actief:
Actief bezig zijn en samen bewegen. Belangrijk voor de gezondheid van het huisdier en het baasje (en ook voor ons)!

Fun:
Een dag niet gelachen.. Plezier maken is toch het leukse wat er is! Wij werken elke dag, met veel plezier, aan een assortiment met de leukste huisdieraccessoires!

Beeztees
Energieweg 4
5145NW
Waalwijk
0416 673232
Socialmedia:
Categorie:

Lees hier de berichten van Beeztees en blijf op de hoogte!

Braingame Radar

Nieuw – Beeztees Braingame Rodar

beeztees

Nieuw: het Raceconcept van Beeztees

Deel deze informatie