Tuincentrum De Struukakkers uit Ermelo wint de JUB Retail Award

Een prijs voor alle medewerkers

Tuincentrum De Struukakkers uit Ermelo is de winnaar geworden van de JUB Retail Award, voor de mooiste bloembollenpresentatie van 2022. Directeur Jaap-Jan Uittenbogaard en vertegenwoordiger Otto de Vroomen kwamen maandag 12 december langs bij eigenaar Adriaan Raveling en zijn medewerkers. Zij kregen een award, een heerlijke taart en een cheque ter waarde van € 750,00 voor de personeelsvereniging overhandigd.

Mooie omzetstijging in de bloembollen
De jury van JUB Holland gaf aan dat de medewerkers van het tuincentrum alle aangeboden presentatiematerialen en ‘Point of Sale’ materialen die de verkoop van het product ondersteunen, hebben gebruikt in de bloembollenpresentatie, die ook op een prominente plaats staat. De presentatie wordt goed onderhouden en er wordt zeer regelmatig bijbesteld om deze vol en netjes te houden. Mede door het inzetten van omzet verhogende activiteiten is er de laatste jaren een mooie omzetstijging in de bloembollen bereikt. Tot slot besteden zij ook aandacht aan bloembollen op de social mediakanalen van het tuincentrum. Dit alles heeft de jury doen besluiten om hen tot winnaar van de JUB Retail Award uit te roepen.

Waardering voor ieders inzet

Adriaan Raveling van Tuincentrum de Struukakkers is blij met de award. “Een mooie erkenning voor het werk van alle medewerkers. Het gewonnen bedrag gaat in de fooienpot en in het voorjaar gaan we met elkaar wat leuks doen!”

Deel dit bericht