Tropische kamerplanten ondersteunen met Peacocks kokosstokken

Kamerplanten brengen het interieur tot leven en brengen sfeer in huis. Ze staan niet alleen mooi maar dragen ook bij aan een goed leefklimaat. Planten hebben een rustgevende werking en bevorderen het welzijn. Er zijn planten die de lucht zuiveren of de luchtvochtigheid verhogen. Als kamerplanten goed gedijen kunnen ze nogal eens uit de kluiten groeien. Met de kokosstokken van Peacock steek je daar een stokje voor.

Veel tropische planten groeien in de natuur, op zoek naar licht, tegen bomen omhoog. In huis kun je met een kokosstok je kamerplant bij het omhoog groeien ondersteunen en hem in toom houden. Vooral kamerplanten zoals monstera, epipremnum en philodendron hebben zo’n ruggensteuntje nodig. Maar hoe zet die die bij de plant?

Het beste plaats je de kokosstok wanneer je de plant gaat verpotten. Zet hem zo dicht mogelijk bij de stam in het midden. Wanneer de plant niet verpot hoeft te worden kun je de kokosstok plaatsen door hem voorzichtig in de aarde drukken zodat de wortels niet beschadigen.

Vochtafgevende kokosvezel
De kokosstokken van Peacock zijn gemaakt van hoogwaardige kokosvezel. Dit vergemakkelijkt de aanhechting van de plant tijdens zijn groei omhoog. Daarnaast zorgt de kokosvezel ervoor dat als je de plant water geeft, het vocht aan de plant wordt afgegeven.

Natuurlijk gepigmenteerd groen
Naast de natuurlijke kleur naturel is de kokosstok er in het donkergroen. Voor deze kleur is gebruikt gemaakt van verf in natuurlijke pigmenten. Door de nieuwe kleur groen, die nog niet eerder verkrijgbaar was, valt de kokosstok niet op tussen de bladeren van de plant.

In hoogte uit te breiden
De kokosstokken zijn er in drie verschillende lengtes. Als je een hogere steun nodig hebt kun je de kokosstok gemakkelijk langer maken. De kokosstokken zijn hol en hebben aan de onderkant een houten taps toelopende grondpen. Door in de bovenkant een nieuwe kokosstok te steken kun je de hoogte naar wens op maat uitbreiden.

Opbinden
Gebruik voor het opbinden van je plant geen visdraad. Dit kan de stengels van de plant kapot snijden. Om de plant vast te zetten kun je het binddraad of bindtouw van Peacock gebruiken. Dit is flexibel buigbaar, heeft een stalen kern en is met een schaar gemakkelijk door te knippen. Het werkt heel gemakkelijk.

Op de winkelvloer
De collectie kokosstokken kunnen in een op maat gemaakte display netjes en overzichtelijk in de wandstelling worden geplaatst. De displays zijn gemaakt van metaal met een donkergroene coating en het logo van Peacock. Aan de displays zijn haken gemonteerd waarop het bijbehorende opbindmateriaal kan worden opgehangen. Het volledige assortiment past op een schap van 100 cm breed bij 125 cm hoog. Peacock voorziet de in de winkel aanwezige stellingen van POS-materiaal zoals een kleurrijk communicatiebord en sfeervolle consumentenfolders.

Naast de verkoopmogelijkheid in de wandstelling kan de maatwerk display ook vrijstaand geplaatst worden op iedere gewenste plaats in de winkel. De display bevat het volledige assortiment kokosstokken en het bijbehorende opbindmateriaal. De display is aan vier kanten open, dus goed toegankelijk voor de consument en snel aanvulbaar voor de retailer. Verder is hij voorzien van consumentenfolders die uitleg geven over de toepassing van de kokosstokken.

Over de kokosstokken:

  • In de kleuren naturel en nog niet eerder verkrijgbare kleur groen
  • In de maten 60cm, 90 cm en 120cm
  • Van hoogwaardige natuurlijke kokosvezel die het aanhechten van planten vergemakkelijkt
  • Houdt vocht vast en geeft het aan planten
  • In de hoogte uit te breiden en daardoor geschikt voor grotere planten
  • Adviesprijs vanaf € 4,99 voor naturel in hoogte 60 cm
  • Vanaf maart leverbaar via www.peacock.nl

Deel dit bericht