Top 3 zwembaden – Maak van je tuin een resort

Een zwembad in de tuin is dé ultieme luxe. Gelukkig hoef je geen grote tuin te hebben om hier van te kunnen genieten. De zwembaden van Ubbink® zijn gemaakt voor alle formaten tuinen en zijn zelf te installeren. Het hout is FSC gecertificeerd.

  1. UrbanPool® – Urban chic, city cool

Dit zwembad is ontworpen vanuit de gedachte dat je zelfs in een kleine stadstuin van de luxe van een zwembad zou moeten kunnen genieten. De Ubbink UrbanPool® is 2,50 bij 4,50 meter groot en is 1,40 meter diep. De UrbanPool® komt met een tegenstroominstallatie voor sportfanaten, een warmtepomp, zandfilter en een elektriciteitskast voor de programmering van de waterfiltering. Het zwembad kan geheel bovengronds geplaatst worden of (gedeeltelijk) ingegraven worden. De sfeervolle onderwater ledverlichting, zorgt ervoor dat het zwembad ’s avonds een echte blikvanger is. De Ubbink UrbanPool® heeft een houten ombouw en een RVS trap. De Ubbink UrbanPool® heeft een verkoopadviesprijs van € 9.749,00.

  • Azura 410 – altijd op vakantie

Met de Azura 410 van Ubbink® waan je je in de tuin van een villa aan de Franse Rivièra. Omring het zwembad met weelderige planten en bloemen, plaats hem in/op het gazon of in een serre: met de Azura kun je alle kanten op en bovendien is hij zelf te installeren. Dankzij de geringe diepte van 120 cm en de verwijderbare houten trap aan de buitenzijde, is dit model geliefd bij gezinnen met (kleinere) kinderen. Het zeshoekige zwembad is 4,10 meter groot en beschikt over een antibacteriële viltbodem. De Azura 410 wordt compleet geleverd met zandfilterpomp, een RVS binnentrap, een houten buitentrap en noppenzeil.De Ubbink Azura 410 heeft een verkoopadviesprijs van € 2.499,00

  • Linea 350 x 1550 – Panorama pool

Dit originele zwembad is maar liefst 15,5 meter lang en slechts 3,50 meter breed. Een eyecatcher die niet alleen mooi oogt, maar dankzij haar lengte ook ideaal is voor zwemmers die serieus meters willen maken. Het bad is 1,55 meter diep en heeft een antibacteriële bodem. De Linea moet gedeeltelijk of in zijn geheel worden ingegraven. Naast een RVS trap in het zwembad wordt ook dit bad geleverd met een zandfilterpomp, PVC afvoerpijpen en geanodiseerde hoek- en recht profielen. De Ubbink Linea 350 x 1550 heeft een verkoopadviesprijs van € 17.499,00.

De Ubbink®-zwembaden zijn verkrijgbaar  bij gespecialiseerde zwembadleveranciers, tuincentra en online winkels door heel Nederland. Ga voor meer inspiratie en een overzicht van alle zwembaden naar www.ubbinkgarden.com.

Deel dit bericht