Esschert Design introduceert Sneak Peek Woensdag

Esschert Design introduceert Sneak Peek Woensdag, om haar nieuwe producten uit de voorjaars- en zomercollectie van 2021 te presenteren. 

“Normaal gesproken stellen we onze nieuwe producten tentoon op vakbeurzen. Omdat de traditionele beurzen momenteel nauwelijks tot niet georganiseerd worden, bedachten we een alternatief: Sneak Peek Woensdag.”

De natuur is onze grootste inspiratiebron en dat is terug te zien in onze producten. We hoeven het wiel niet altijd opnieuw uit te vinden, soms moeten we gewoon iets beter kijken naar al het moois dat de natuur ons te bieden heeft. 

Vanuit dat oogpunt trappen we af met onze nieuwe waterspiegels. Een eeuwenoude toepassing in een nieuw jasje. De nieuwe waterspiegels halen het indrukwekkende effect van spiegelreflectie naar eigen tuin. De reflectie van bomen, planten of een prachtige zonsondergang is te zien in de waterspiegel.

Een reflectie in het water vraagt om perfectie. Daarom wordt er een waterpas meegeleverd en is de binnenzijde van de bak gitzwart. In combinatie met een windstille omgeving levert dat het perfecte plaatje op. De waterspiegel is makkelijk in te graven en verkrijgbaar in een ronde (S&L), vierkante en rechthoekige variant. 

Bent u benieuwd naar de Herfst/Winter collectie 2020 en de nieuwste trends van Lente/Zomer 2021? Plan uw showroombezoek in Enschede of bekijk de virtuele rondleiding op onze website. 

Deel dit bericht