Decostar: een ster in woondecoratie

Met ruim 350 vierkante meter expositieruimte is Decostar één van de grootste exposanten op de Trendz voorjaarsbeurs. De onderneming uit Apeldoorn is in zowel Nederland als daarbuiten de naam op het gebied van woondecoratie. Mondiaal levert Decostar aan tuincentra, bloemisten en woonwinkels. DeTuinMarkt kreeg van Sietse Hoogstede van Decostar een rondleiding langs de beide stands op de beursvloer.

Tekst: Erik van der Does de Bye

De stands van Decostar waren prettig ingericht in de vorm van ‘themakamers’, waardoor de bezoeker een goed overzicht krijgt – en inspiratie om zelf een winkel in te richten. Elke ‘kamer’ kent een eigen thema, zoals Botanical, Summer Natural, Cuba Libre en White Moments. Het assortiment is uitermate veelzijdig, variërend van grote wandklokken met draaiende tandwielen tot kaarsen en van servies tot lampen.

Merken
Countryfield is het eigen merk waaronder Decostar woonaccessoires en seizoensdecoratie aanbiedt in Europa en daarbuiten. Daast is Decostar distributeur van verschillende (geur)merken: Ashleigh & Burwood, Vellutier, Village Candle, Greenleaf en Thomas Kent. “Naast deze distributie van deze geurmerken, heeft ons eigen merk Countryfield ook een complete geurlijn”, vertelt Sietse. “Met Countryfield brengen we dus een compleet assortiment van decoratie en geurartikelen op de markt.” De stands gaven een mooie inkijk in wat Decostar kan betekenen op het gebied van woondecoratie, met daarbij goede concepten voor een succesvolle winkelinrichting. Ook de huidige trends waren duidelijk zichtbaar: zwart en goud.

De eigen showroom in Apeldoorn is het paradepaardje. “We hebben meer dan tweeduizend vierkante meter aan showroomruimte”, zegt Sietse. “Hier kunt u het hele jaar door op afspraak langskomen om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij kunnen de hele winkelinrichting verzorgen, zodat er altijd een aantrekkelijke, stijlvolle eenheid wordt gecreëerd.”

Decostar BV, Nagelpoelweg 35, 7333 NZ Apeldoorn.
www.decostar.nl

Deel dit bericht